Velkommen til Lysetskanal

Kanalisering

Her på Lysetskanal.dk vil jeg fortælle om dels om den spirituelle evne jeg har, og dels vil jeg fremlægge nogle af de indsigter som jeg har opnået gennem mit spirituelle arbejde.

Men først kan du herunder læse om det konkrete tilbud jeg har til dig:

Kanalisering

Mit tilbud består af at jeg kanaliserer den spirituelle hjælp der er til dig. Hjælpen kommer i form af budskaber som er rettet til den situation du konkret står i. For at komme i kontakt med den spirituelle hjælp, “åbner” jeg mig op, og får kontakt til dine spirituelle ressourcer. Hermed kan jeg kanaliserer den rådgivning, der er til dig, så du får indsigt i de muligheder du har lige nu. Jeg skriver muligheder, for det er altid dit eget valg, om du vil følge de råd der kommer under kanaliseringen.

Den spirituelle hjælp retter sig oftes mod de valg som  du aktuelt står overfor. Det kan være omkring din egen spirituelle udvikling, men det kan også være de udfordringer du står overfor i privatlivet eller din arbejdssituation. De muligheder, som jeg formidler, kan være overraskende for dig, men tit har du alligevel en anelse.

De kanaliserede meddelelser, som jeg modtager, formidler jeg direkte til dig, uden selv at oversætte, eller fortolke meddelelserne. Tit ved jeg end ikke hvad beskederne betyder, men det vil du altid gøre. For du kan sætte beskederne ind i din egen sammenhæng. Da jeg altid arbejder med lyset, er det altid kærlighed, jeg formidler. Denne kærlighed vil også virke helende under kanaliseringen.

Praktisk

En kanaliserings session tager omkring en time og koster 400.-kr.

Du og din partner kan også modtage en parkanalisering. En sådan kanalisering vil give jer et indblik i, hvilke muligheder I som par har for at udvikle jer sammen. En parkanalisering koster kr. 700.

Du kan bestille tid for en kanaliserings session på: telefon 51 51 17 88 eller via denne mail